WAT IS ZUMBA ® en WIE ZIJN WIJ ?

Zumba® is de meest plezante workout op deze planeet (en misschien zelfs daarbuiten)! Dans, beweeg en heb plezier op de fantastische Latin- en andere wereldritmes, en verbrand calorieën  zonder het te beseffen . Daarom noemt men Zumba®-lessen ook wel "exercise in disguise".  Door de ontzettend leuke muziek is Zumba® ook een goede remedie is tegen stress en zelfs burn-out.

Zumba ® is perfect voor iedereen en elk lichaam, dus kom gerust eens proberen. Wedden dat je nadien met een grote glimlach naar huis gaat?!

In onze lessen worden er geen punten gegeven en het is niet de bedoeling dat je alle choreo's 100% juist moet kunnen. Plezier hebben, goed trainen en je goed voelen in een gezellige familiale sfeer staat in de middelpunt!"

WAT NEEM IK MEE?

Sportieve kledij, sportschoenen, water , een handdoek en natuurlijk jouw glimlach!

.

 

Jouw instructrice Hebe Van de Velde is een zeer gedreven, gecertificeerde Zumba ® lerares die jullie laat genieten van alle ritmes die  Zumba ®  te bieden heeft. 

contact: hebevandevelde@hotmail.com

..

Dinsdag

van 19.30 tot 20.30

Uitgezonderd feestdagen

 

Proefles= gratis
1 beurt = 9 EUR
5  beurtenkaart =  45 EUR (3 mnd geldig)
10 beurtenkaart = 80 EUR (6 mnd geldig)

 

Locatie:

Vleugtweg z/n Wezemaal

Voetbalterrein

Rapide Wezemaal

indoor / outdoor

 

Beurtenkaarten ook geldig op

donderdag om 20.30 in Aarschot

 

Veilig en gerust tijdens de wintermaanden

klik voor meer info

Doordat onze visie en principes zo samenhangend zijn met voetbalclub Rapide Wezemaal is deze mooie samenwerking spontaan ontstaan! Wil je deel uitmaken van ons gezellig groepje twijfel dan niet en ik zie je in één van de volgende lessen !

 

Copyright & Webdesign lvg1@telenet.be

 

 

 


free Counters on Free-Counters.org